Devojke kamp

Originalne ideje za devojačko veče

Posted by

Devojačko veče ne mora biti organizovano samo kao izlazak s drugaricama u kafanu s tematskim majicama – ove ideje će ih oduševiti, a vi ćete se odlično provesti i opustiti u danima pred svadbu!

Listajući Fejs i Instagram, malo – malo pa naletite na fotografije sa nečije devojačke večeri, i sve izgledaju isto! Identične majice sa (ne) duhovitim natpisima, a mlada se izdvaja samo po velu ili nekom naročitom ukrasu, a u uglu je logo neke lokalne kafane u kojoj ste već bili deset puta.

Kada dođe red na vaše devojačko veče, iskoristite priliku i razbijte postojeće kalupe!

Priredite odličan provod za sebe i drugarice – za fotografisanje možda nećete imati ni vremena. Kada kasnije usledi organizacija venčanja Beograd će biti spreman, sa svim svojim kapacitetima, a sada možete otići i dalje.

Wellness & Spa dan za devojke i vas

U jedno smo sigurni: svakome će dobro doći malo nege i odmora od naporne, i nekada frustrirajuće svakodnevice. Umesto uobičajene devojačke večeri (ili dan pre nje), možete se odlučiti i za veoma laganu varijantu, poput odlaska u neki wellnes centar.

Pretvorite jedan dan sa drugaricama u praznik opuštanja i ugađanja, i uplatite termine u nekom dobrom spa centru, sa kompletnim tretmanima, masažama, saunama, đakuzijem…

Osvežene na kraju dana, sa blistavom kožom, sređenom kosom i noktima, bićete odmorne i spremne za dobar san – ili veče za provod.

Vikend izlet: metropola ili priroda?

Subota i nedelja ili produženi vikend koji počinje u petak, a „kači” i prvi radni dan – produžite provod koliko god možete, i pođite na neka nova mesta!

Možete odabrati neke od zemalja u susedstvu, sa kojima se Srbija graniči i do kojih je potrebno samo nekoliko sati putovanja kolima. Ne isključujte ni put do Grčke ukoliko nađete dobru first ili last minute ponudu, a ako vam je budžet malo manji – tu je nedovoljno istražena, prelepa srpska priroda.

Banja, etno selo, ili možda kampovanje – ponuda domaćeg turizma je odlična, a evo i nekih predloga za uživanje u našoj prirodi:

  • planine: Tara i Zlatar;
  • kanjon i meandri Uvca;
  • Đavolja varoš i njene legende;
  • Krupajsko vrelo, amazonski divljeg izgleda.

Uzmite kartu, zažmurite i ubodite prstom: nova avantura sa drugaricama može da počne!

Paintball – nešto zaista drugačije!

Za promenu, podignite adrenalin i umesto tipične devojačke večeri odaberite nešto zaista nekonvencionalno!

Jedna od takvih aktivnosti je i paintball: podelite se u timove, uzmete puške sa municijom od kuglica boje, i pođete u „lov” jedna na drugu! Nakon dobre zabave, manje uspešan tim može da časti pobednike turom pića ili večerom; pored paintball – a, kao neke od neobičnih aktivnosti za devojački dan ili veče predlažemo i neke ekstremne sportove ili karting.

Ove aktivnosti neće vam oduzeti čitav dan, tako da posle toga možete da se spremite i za večernji izlazak u klub, kafić ili restoran – a možda i da se okupite kod kuće!

Dobra hrana, šampanjac i atmosfera vašeg doma

Umesto trošenja na nove haljine, cipele i potrage za mestom za proslavu devojačke večeri koje odgovara svima, priredite ugodno i opuštajuće veče za sopstvenu dušu – bez frke, žurbe i promena plana u poslednjem trenutku.

Napravite vrhunsku večeru, ili naručite jela iz vaših omiljenih restorana, nabavite piće i spremite dobru plejlistu – i spremni ste za divno veče kod kuće!

Sopstveni dom za proslavu ima mnogo prednosti, a najlepše od svega što pruža je komfor; u domaćoj atmosferi opcijama za dobru zabavu nema kraja:

  • velika partija karata;
  • veče društvenih igara;
  • filmsko veče ili maratonsko gledanje serija;
  • karaoke i šampanjac.

Svemu ovome pridružite društvo najdražih prijateljica, i sledi vam jedno opuštajuće veče. Nije uvek neophodno potrošiti gomilu novca i praviti glamurozne događaje, jer je za dobar provod potrebno mnogo manje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *