Pokloni za dragu osobu devojku

Šta pokloniti devojci: 5 načina da je izbezumite

Posted by

Žene su kompleksna bića i gotovo svaki muškarac se bar jednom našao u enigmi pokušavajući da pronikne u to šta njegova lepša polovina želi. Zbog toga je i pokušaj da ih obradujemo i odaberemo poklon za godišnjicu veze, braka ili rođendan često veoma komplikovan proces, koji zahteva podrobnu analizu njene ličnosti, trenutnih želja, interesovanja, a ponekad i raspoloženja tog dana. Ponekad se može desiti da danima promišljamo poklon i mislimo da je to baš onaj savršeni koji će je oboriti sa nogu, a da dobijemo blagu i izveštačenu reakciju – dovoljno da znamo da smo negde pogrešili. Ipak, postoji nekoliko vrsta poklona koji će oduševiti i najizbirljivije predstavnice ženskog pola. Svi oni dele jednu jednostavnu činjenicu – odabrani su tako da ubažavaju ličnost i prepoznaju potrebe vaše izabranice. Navodimo vam neke od njih.

Putovanje iznenađenja

Zajedničko putovanje će je sigurno oduševitii. Ko ne voli da izađe iz svoje zone komfora i upozna nešto novo? Ipak, ova vrsta poklona može biti podignuta i na viši nivo! I ne, ne mislimo na uplaćivanje preskupog putovanja na egzotična ostrva. Povedite je na put bez da joj prethodno kažete destinaciju. I vikend u spa centru u drugom gradu sigurno će je oduševiti, hajking tura na obližnju planinu ili obilazak nacionalnog parka u vašem okruženju, Posebnu notu poklonu daje to što ćete celokupno putovanje organizovati vi samostalno, a ona će moći da se prepusti najpre uzbudljivoj neizvesnosti, a potom uživanju u trenucima provedenim sa vama. Postarajte se ipak da joj ovakav plan bar donekle najavite ili proverite kakvi su njeni planovi za datume putovanja, posebno ako ovo ukoliko iziskuje dan ili dva odsustva od njenog  posla i svakodnevnih obaveza.

Laserska epilacija

Uvek dobar poklon - laserska epilacija

Možda je prva pomisao da bi laserska epilacija bio poklon koji bi mogao da je uvredi, ali istina je kompletno drugačija. Svaka žena želi trajno rešenje od dosadnih dlaka, i ovakvim poklonom štedite joj mnogo vremena i novca. Popularna laserska epilacija pouzdana je procedura za trajno rešavanje od dlaka, a pomaže i kod uraslih vlasi i iritacija na koži. Napravite hrabar korak i poklonite joj nešto što ona zaista želi – oduševiće se. Ovo naravno možete kombinovati sa još nekoliko personalizovanih i simpatičnih sitnica.

Zajednička avantura

Izlazak iz zone komfora može ići i u smeru da oboje isprobate nešto sasvim novo i uzbudljivo što niste do sada. Odvedite je na obližnju argelu i okušajte se u jahanju, ili zajedno u streljani naučite da pucate. Okušajte se u nekom od ekstremnih sportova i ostvarite joj dugogodišnji san da skače padobranom ili jedri – na primer. Raspitajte se o ovakvim opcijama u vašem gradu i proverite suptilno šta bi ona najviše želela. Ovakva iskustva ne samo da će joj se dopasti, već će učvrstiti vašu vezu.

Pripremite večeru za nju

Ukoliko je uvek ona ta koja kuva za vas, promenite uloge i pripremite joj romantičnu večeru iznenađenja. Čak i ukoliko niste iskusni kuvar, brojni recepti i video tutorijali na internetu mogu vam pomoći u pripremi. Odlučite se za namirnice poput paste koje ne zahtevaju mnogo truda, ili prosto naručite večeru, ali je servirajte uz sveće i učinite ovo novim, a nezaboravnim iskustvom.

Mali znaci pažnje

Poklon koji može da je izbezumi često nije onaj najskuplji. On zapravo počiva na savršenom poznavanju osobe kojoj poklanjamo. Zbog toga i sitnica može da je oduševi – jedina knjiga njenog omiljenog pisca koju već nema u kolekciji, pretplata na njen omiljeni magazin ili album sa izrađenim vašim zajedničkim slikama sa putovanja. Opcija je bezbroj.

Kada birate poklon, važno je da na njega ne gledate univerzalno – ne postoji jedan savršeni poklon koji će oduševiti sve. Poklon koji će je izbezumiti je onaj koji svedoči o vašem poznavanju njenih želja i potreba i koji će možda podiči vaš odnos na viši nivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *