moda-odeca-marella

Zanimljiva priča o Marella brendu i zašto nam je interesantan

Italijanskoj modi su uvek otvorena širom sva vrata u svetu. “Italijane” volimo, poštujemo kao začetnika dobrog stila i ukusa, a u moru savremenih brendova, uvek se izdvoji onaj poseban, koji odiše posebnim šmekom i za čije komade bez žaljenja izdvajamo veće svote novca.

Jedan od takvih brendova je Marella – upoznajte je kroz oči modernih žena!

Zašto Marella pleni pistom i ulicama?

Jedan od omiljenih italijanskih brendova, Marella, prepoznat je na tržištu savremenih žena kao saveznik koji svojim komadima odeće i aksesoara čini da se u svakom momentu osećaju savršeno stilizovano, ali i udobno.

Nema prilike u kojoj je jedna trendseterka zažalila što nosi Marela pantalone, košulju ili torbu, bilo da je krenula na razgovor za posao, opušenu zabavu na omiljenom gradskom rooftopu ili na neku ekskluzivnu zabavu.

Marela se odlikuje elegancijom koja je uvek moderna i komadima koji su uvek nosivi i popularni. Na klasičnim, savršeno ukrojenim modelima kombinuju se različiti dezeni i paterni, dodaju kaišići ili duboki pojasevi – sve kako bi se dame istakle u društvu.

Savremeni modni trendovi oblikovali su Marellu u jedinstvenom duhu, kao elegantnog klasika vrednog pažnje svake žene i devojke koja drži do sebe, poseduje istančan smisao za modu i već formiran ukus i stil.

Kratka istorija o umetnosti koja pomera granice mode

Davne 1976. brend Marella uveden je na tržište uokviru brenda MaxMara, ali sa sopstvenom linijom proizvoda. Praćena uspešnim napretkom u industriji i dobrim prijemom svojih stvari i aksesoara, Marella je 1988. postala potpuno nezavistan modni magnat.

Ideja o otvaranju privatne radionice za modne krojače bila je u to vreme u Italiji pomalo avangardna, jer se pod modom podrazumevala isključivo ručna izrada, a tržištom su vladali magnati koji pod svojim krovom drže nekoliko brendova.

Marella je bila inspirisana visokom modom iz Rima i Pariza, pa su se francuski trendovi počeli oslikavati kroz prizmu italijanskog stila i potrebe kupaca na domaćem terenu. Uspeh je bio automatski za Marellu.

Od prve kolekcije do savremenog pogleda na svet

Prva kolekcija uključivala je kapute od kamelija i lepršave pantalone, ravan kroj, jasne linije i siluete. Dok su drugi dizajneri stvarali svoje modne kolekcije okrenute umetnosti i pistama, sa našivenim rukavima od perja, Marella se posvetila onome što ženama zaista treba. 

soping-marella-odeca

Tako su i kaputi i pantalone skoro odmah postale kultni komadi koji su neprevaziđeni do današnjeg dana! Kreativni tim Marelle neprestano nadopunjuje i unapređuje svoje modne poglede na svet, prati potrebe modernih žena i stanja na tržištu.

Saradnja sa vrhunskim dizajnerima i fotografima

Marka je sarađivala sa brojnim dizajnerima, fotografima i drugim brendovima, od kojih bismo izdvojli najzvučnija imena italijanske visoke mode, poput Luciana Sopranija, Bonfisa, Graciele Fontani i Emanuela Kana. 

Svoj umetnički pečat ostavili su i Ana Mari Bereta, Nani Strada, Gaj Polin, Žak Delaj i Čarls de Kastelbajak. Ovaj glamurozni, italijanski brend kombinuje najnovije svetske trendove i prepoznatljiv italijanski stil, uz vrhunske materijale i besprekoran kvalitet izrade. 

Savremene kolekcije nude veliki izbor kaputa, jakni, bluza, haljina, obuče, tašni i aksesoara. Pravi je izbor za žene sa sofisticiranim osećajem za modu.

Šta da očekujete od Marelle?

Za 40 godina postojanja brenda, Marella se pozicionirala kao vrhunski modni brend koji neguje i uvažava poverenje svojih klijenata, nudeći im savršeni balans između kvaliteta i cene svakog kupljenog proizvoda. 

Svi modeli rađeni su od visoko kvalitetnih materijala i po poslednjim modnim trendovima, sa posebnim akcentom na način izrade i na moderne detalje koji svaku kolekciju čine jedinstvenom i posebnom – baš kao što je i Marella dama.

Stil devedesetih je glavna tema poslednjih godina, od grandža do minimalizma. Cvetni motivi sa delikatnim i skoro nevidiljivim prugama mogu se naći na skoro svim komadima garderobe.

Jedinstveni look devedestih u kombinaciji sa modernim boho duhom prožima celu kolekciju  toplim tonovima kao što su boja duvana, zlatna, i neutralne kremaste i kamel nijanse sa primesama crvene.

Ljudi su odavno uvideli vrednost ove otmene modne marke, koja se vodi time da je prepoznavanje jednog brenda mnogo važnije od pojedinačnih imena kreatora. 

Potpis “Marella” stoji kao sinonim za kvalitet, upotrebu najnovijih i za prirodu bezbednih tehnologija i tehnika izrade, ali i za unikatni rad za svaki proizvod.

Odeća iz Marelle će za nekoliko klasa podići vaš look jer je stvorena za žene koje žele da budu sofisticirane, u skladu sa trenutnim modnim trendovima ali istovremeno, šetati, sedeti i provoditi se u udobnoj i nosivoj odeći.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *